GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop


Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og konkurrencer i kaninhop.


Hoptræning søndage i lige uger

Der er hoptræning på søndage i lige uger mellem kl. 11 og 12.30 ved Skovbrynet Skole i Bagsværd. Adressen er Værebrovej 156, 2880 Bagsværd. Vi mødes ved boldhallen, og træningen er lige ved siden af hallen.


Hvis du ikke er medlem af Glad Kanin, koster det 20 kr. at deltage i træningen.


Alle deltagere skal skrives på en liste med navn, adresse og telefonnummer, så vi ved, hvordan vi kan komme i kontakt med jer. Oplysningerne skal kun bruges, hvis der viser sig Covid-19 smitte hos en af deltagerne.


Følg med på foreningens Facebook-side: https://www.facebook.com/gladekaniner


Mere om hoptræning i Glad Kanin

Til træning i Glad Kanin deltager som regel både børn og voksne.


Børnene har evt. far eller mor med, som så kan hjælpe med at hoppe, sætte pinde op og sludre og hygge sig med de andre voksne. Børnene er også velkomne til at deltage på egen hånd.


På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.


Kontakt Lena Andersen på tlf. 60 60 52 20 - gerne  SMS - hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin. 

Læs også under "Kom godt i gang med kaninhop".Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.


Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.