GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop


Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og konkurrencer i kaninhop.Vaske-spring og flytte-dag onsdag den 5. august 

Vi starter kl. 15 på Grønnegården, hvor vi vasker alt støvet fra ridehuset af vores spring.Medlemmerne opfordres til at møde op og give en hånd med!


Derefter bliver springene kørt til vores nye træningssted på Skovbrynet Skole, så de er klar til første træningsdag søndag den 9. august. 


Første hoptræning efter ferien bliver søndag den 9. august


Fra den 9. august og frem vil der være hoptræning søndage i lige uger mellem kl. 11:00 og 12.30 på Skovbrynet Skole i Bagsværd. Mere info om stedet kommer.


For at undgå risiko for smitte med COVID-19 skal vi holde afstand. Vi vil også gerne undgå, at vi alle sammen rører ved de samme spring og pinde. Vi skal også lade være med at røre ved hinandens kaniner. 

Vi kommer inden opstart i august med nærmere informationer, om hvordan det skal foregå.


Mere om hoptræning i Glad Kanin

Til træning i Glad Kanin deltager som regel både børn og voksne.


Børnene har evt. far eller mor med, som så kan hjælpe med at hoppe, sætte pinde op og sludre og hygge sig med de andre voksne. Børnene er også velkomne til at deltage på egen hånd.


På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.


Kontakt Lena Andersen på tlf. 60 60 52 20 - gerne  SMS - hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin. 

Læs også under "Kom godt i gang med kaninhop".
Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.


Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.