GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop


Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og konkurrencer i kaninhop.


Vi holder pause med aktiviteter

Glad Kanin har aflyst alle aktiviteter foreløbigt til og med udgangen af januar måned 2021, hvor vi vil overveje situationen igen. Årsagen er den høje Corona-smitte i samfundet..


Følg med på foreningens Facebook-side: https://www.facebook.com/gladekaninerFølg med på foreningens Facebook-side: https://www.facebook.com/gladekaniner


Mere om hoptræning i Glad Kanin

Til træning i Glad Kanin deltager som regel både børn og voksne.


Børnene har evt. far eller mor med, som så kan hjælpe med at hoppe, sætte pinde op og sludre og hygge sig med de andre voksne. Børnene er også velkomne til at deltage på egen hånd.


På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.


Kontakt Lena Andersen på tlf. 60 60 52 20 - gerne  SMS - hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin. 

Læs også under "Kom godt i gang med kaninhop".Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.


Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.