GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop

 

 

Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og stævner i kaninhop. I vinterhalvåret foregår det indendørs. Om sommeren som regel udendørs.

 

Hoptræning i ridehuset på Grønnegården (uopvarmet)

 

Gladsaxe Kaninforening afholder kaninhoptræning onsdage i ulige uger kl. 19-21 på Grønnegården, Transformervej 1, 2860 Søborg. Det koster 10 kr. pr. deltager for folk, der ikke er medlemmer af Gladkanin. Der er mulighed for, at vi afholder træningskonkurrencer.

 

Er du ny, skal du tilmelde dig til i en SMS til Signe Skelbæk på mobil 51 94 57 31 med angivelse af navne på deltagerne, samt oplysning om, hvorvidt man er nybegynder.

Vi tilbyder desværre ikke undervisning i kaninhop, men står til rådighed, hvis I har brug for hjælp eller vejledning i, hvordan I skal komme godt igang. Tilmeldingen skal ske senest kl. 14 på dagen.

 

Kontakt Rikke Pernille Hansen på tlf. 50 50 47 81 eller Signe Skelbæk på tlf. 51 94 57 31 hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin. Du kan også skrive en mail til info@gladkanin.dk

 

Hvis du er ny hopper og skal starte stævner første gang, anbefaler vi, at du kommer i god tid, så kan vi hjælpe dig med råd og svar på spørgsmål. Når først et stævne er i gang, har vi alle opgaver at passe og mindre tid til at svare på spørgsmål.

 

Foreningens spring

I efteråret 2013 fik Glad Kanin bevilget initiativstøtte fra Gladaxe Kommune til indkøb af spring og andre ting til kaninhop i foreningen. Medlemmer fra foreningen har selv været i gang med at snedkerere og male, og der er også indkøbt et antal nye spring fra Libra Artic i Sverige.

 

I 2015 fik Glad Kanin desuden tilskud på 5.000 fra Tuborgs Grønnne Fond til indkøb af nye spring i forbindelse med afholdelsen af mesterskaber i kaninhop. Der blev i den forbindelse igen indkøbt nye flotte spring fra Libra Artic.

 

Vi er meget taknemmelige for den støtte, som vi har fået til indkøb af spring mv.

 

Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.

 

Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.

 

Læs mere om kaninhop på disse hjemmesider:

www.hopudvalget.dk

www.kaninhop.dk (klik på "Kaninhop")

Download Danmarks Kaninavlerforenings pjece om kaninhop her