GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop

 

 

Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og stævner i kaninhop. I vinterhalvåret foregår det indendørs. Om sommeren som regel udendørs.

 

Hoptræning i ridehuset på Grønnegården (uopvarmet) eller udendørs i godt vejr

 

Næste hoptræning er 18. november

 

Søndag den 18. november 2018 holder vi igen kaninhop-træning fra kl. 10-12. Det er igen på Grønnegården - lige ved Ringvejen i Herlev. Adressen er Transformervej 1, 2860 Søborg. Det koster 10 kr. pr. deltager for folk, der ikke er medlemmer af Glad Kanin.

 

I forbindelse med hoptræningen vil der fremover være mulighed for at få hjælp til kloklipning mv. samt mulighed for at få svar på diverse spørgsmål.

 

 

Vil du gerne være medlem af Glad Kanin? Så klik her

 

På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.

 

Før vi ser os om, vil det blive tidligere mørkt om aftenen - og koldt i ridehuset. Derfor vil vi prøve at få afklaret, om vi evt. kan få mulighed for at holde træning mv. indendørs (på tæpper som vi har) og også have vores grej stående på samme adresse (fx på en skole).

 

Mere info kommer ;)

 

Kontakt Lena Andersen på tlf. 60 60 52 20 - gerne SMS - hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin.

 

Foreningens spring

I efteråret 2013 fik Glad Kanin bevilget initiativstøtte fra Gladaxe Kommune til indkøb af spring og andre ting til kaninhop i foreningen. Medlemmer fra foreningen har selv været i gang med at snedkerere og male, og der er også indkøbt et antal nye spring fra Libra Artic i Sverige.

 

I 2015 fik Glad Kanin desuden tilskud på 5.000 fra Tuborgs Grønnne Fond til indkøb af nye spring i forbindelse med afholdelsen af mesterskaber i kaninhop. Der blev i den forbindelse igen indkøbt nye flotte spring fra Libra Artic.

 

Vi er meget taknemmelige for den støtte, som vi har fået til indkøb af spring mv.

 

Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.

 

Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.

 

Læs mere om kaninhop på disse hjemmesider:

www.hopudvalget.dk

www.kaninhop.dk (klik på "Kaninhop")

Download Danmarks Kaninavlerforenings pjece om kaninhop her