GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop


Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og konkurrencer i kaninhop.


Kom til hop søndag i lige uger - alle er velkomne! 


Hop: Træning og konkurrencer søndag den 22. september

Vi holder hop søndage i lige uger mellem kl. 10 og 12. Dvs. 22. september og 6. og 20. oktober er de næste gange.


På nogle af vores hopdage holder vi også konkurrencer. Der vil på de dage både blive opsat baner til træning og til konkurrencer. Deltagelse i træning er gratis for medlemmer - og koster 20 kr. for ikke medlemmer. 


NB! Søndag den 22. september 2019 bliver der både mulighed for at træne og deltage i konkurencer. Vi holder mini lige, let lige og middelsvær lige samt højde hop. Det koster 10 kr. pr. kanin for medlemmer og 20 kr. pr. kanin for ikke medlemmer at være med i konkurrencerne. Samme kanin kan ikke både deltage i mini og middelsvær. Tilmelding her på hjemmesiden eller ved fremmøde på dagen.


Vi hopper på Grønnegården (ved Herlev Ringvej) Transformervej 1-3, 2860 Søborg.


Hoptræning er gratis for medlemmer af Glad Kanin. Personer, der ikke er medlemmer af Glad Kanin, kan deltage mod betaling af 20 kr. pr. deltager pr. gang. Du kan betale til vores MobilePay, som har nr. 53350.


Til træning i Glad Kanin deltager som regel både børn og voksne.


Børnene har evt. far eller mor med, som så kan hjælpe med at hoppe, sætte pinde op og sludre og hygge sig med de andre voksne. Børnene er også velkomne til at deltage på egen hånd.


På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.


Kontakt Lena Andersen på tlf. 60 60 52 20 - gerne  SMS - hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin. 

Læs også under "Kom godt i gang med kaninhop".
Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.


Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.