GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kaninhop


Glad Kanins aktiviteter omfatter træning og konkurrencer i kaninhop.


Hop-træning holder pause i december måned. Vi starter igen søndag den 12. januar mellem 10 og 12.


Indtil anden besked hopper vi stadig på Grønnegården (ved Herlev Ringvej) Transformervej 1-3, 2860 Søborg.


Hvis det bliver regn og slud kan, vi trække ind i ridehuset, men det er uopvarmet, så husk varmt tøj! Vi forsøger at finde en mulighed for at træne et varmere sted indendøre, men det er ikke så nemt. 


Vi ses søndage i lige uger i 2020! Alle er velkomne


Hoptræning er gratis for medlemmer af Glad Kanin. Personer, der ikke er medlemmer af Glad Kanin, kan deltage mod betaling af 20 kr. pr. deltager pr. gang. Du kan betale til vores MobilePay, som har nr. 53350.


Til træning i Glad Kanin deltager som regel både børn og voksne.


Børnene har evt. far eller mor med, som så kan hjælpe med at hoppe, sætte pinde op og sludre og hygge sig med de andre voksne. Børnene er også velkomne til at deltage på egen hånd.


På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.


Kontakt Lena Andersen på tlf. 60 60 52 20 - gerne  SMS - hvis du har spørgsmål om hop i Glad Kanin. 

Læs også under "Kom godt i gang med kaninhop".
Mere om kaninhop

Kaninhop er en aktivitet med livsbekræftende aktiviteter. Personer i alle aldre kan have fornøjelse af at deltage og herunder også opleve glæden ved at dele interessen for dette med andre børn, unge og voksne.


Man kommer ud og for rørt både sig selv og kaninen. Der er også et socialt element. Ved at dyrke kaninhop i foreningsregi, får deltagerne også erfaringer med deltagelse i foreningslivet.