GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kalender

 

 

 

 

Næste hoptræning er 12. september

 

Vi holder hoptræning næste gang onsdag den 12. september kl. 19-21 på Grønnegården, Transformervej 1, 2860 Søborg. Det koster 10 kr. pr. deltager for folk, der ikke er medlemmer af Glad Kanin.

 

Fra slutningen af september vil hoptræning og evt. andre aktiviteter for kælekaniner blive holdt søndage fra kl. 10-12, én til to gange om måneden, på nærmere fastsatte datoer. Der kommer et program for, hvilke datoer vi holder noget, og hvor det skal foregå.

 

Første søndag med træning forventes at blive søndag den 23. september fra 10-12 på Grønnegården. Derefter håber vi at kunne flytte ind på en skole i oktober måned.

 

I forbindelse med hoptræningen vil der fremover være mulighed for at få hjælp til kloklipning mv. samt mulighed for at få svar på diverse spørgsmål.

 

På nogle af træningsdagene vil der også blive holdt andre aktiviteter for medlemmerne. Det kan fx være: Kælekaninbedømmelse, kagekonkurrence, tegnekonkurrence, stjerneløb og lignede.

 

Før vi ser os om, vil det blive koldt at hoppe ude eller i ridehuset. Derfor vil vi prøve at få afklaret, om vi evt. kan få mulighed for at holde træning mv. indendørs (på tæpper som vi har) og også have vores grej stående på samme adresse (fx på en skole).

 

Mere info kommer ;)

 

Vil du gerne være medlem af Glad Kanin? Så klik her