GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kalender


Hoptræning søndag i lige uger

Vi har hoptræning hver anden søndag (søndage i lige uger) kl. 10-12 på Grønnegården, Transformervej 1-5, 2860 Søborg (lige ved Herlev Ringvej).


Sidste hoptræning før ferien er: 30 juni 2019.


Hoptræningen holder pause i juli og august måned 2019.

I august 2019 kan du i stedet glæde dig til en række andre aktiviteter, som du kan deltage i med din kanin!


August 2019


Kaninhop på Bonderøvsfestival på Frilandsmuseet lørdag den 10. august

Mellem kl. 11 og 15 holder Glad Kanin kaninhop konkurrencer og snakker om kaniner. Det er som led i Bonderøvsfestivalen på Frilandsmuseet, så vi forventer, at der er publikum på.


Hvis du deltager i vores hop konkurrencer, kommer du gratis ind.  Og hvis du er et barn, har du også mulighed for at have én voksen med, som får gratis éntre. NB! Du skal tilmelde dig her på hjemmesiden, så vi har dit navn for at du kan komme gratis ind. 


Man kan komme fra kl. 10.00, og konkurrencerne starter kl  11.00, hvor vi holder konkurrencer i kategorierne: Let lige, Middelsvær lige, Let snoet og Middelsvær snoet - i den nævnte rækkefølge og med pauser undervejs. 


De tre bedste placeringer i hver kategori får en roset som præmie. 


NYT NYT NYT ! Vi har besluttet, at der skal være en rabat-pris til dette stævne. 


Hvis du er medlem af Glad Kanin, koster det 10 kr. pr. kanin, der deltager - uanset  hvor mange konkurrencer den er med  i.


Hvis du ikke er medlem af Glad Kanin, koster det 20 kr. pr. kanin, der deltager - uanset  hvor mange konkurrencer den er med  i.


Glad Kanins regler for kaninhop konkurrencer gælder. Se Glad Kanins regler her. 


Tilmeld dig herMørkhøj Byfest lørdag den 17. august

Glad Kanin er på plejecentret Rosenlund med nogle kaniner, som man kan klappe, og med mulighed for, at kaninejere kan komme med deres kaniner og få dem bedømt. Bedømmelsen er denne dag gratis. Hvis man ønsker en roset til kaninen, kan den købes for 25 kr. 

Vi er der fra kl. 10-13, og alle medlemmer er velkomne til at være med.


Gladsaxedagen lørdag den 24. august

Glad Kanin kommer med søde kaniner i bure og kaniner, som man må klappe. Vi fortæller om pasning og pleje af kaniner og viser i dagens løb opvisning i kaninhop. Det foregår mellem kl. 12 og 17.


Alle medlemmer er velkomne til at være med til at snakke om kaniner og vise kaninhop!