GLAD KANIN

Foreningen for alle, der interesserer sig for kaniner

Kalender

 

 

Vi afholder kaninhoptræning onsdage i ulige uger kl. 19-21 på Grønnegården, Transformervej 1, 2860 Søborg. Det koster 10 kr. pr. deltager, hvis man ikke er medlemmer af Gladkanin.

 

 

 

Hopstævner:

 

7/1:

7. januar 2018 afholder vi vores nytårshop med klasserne let lige, let kroget og veteran kroget. Til stævnet uddeles foreningens nytårspokal. Mere information og tilmeldingsside findes på http://www.hopudvalget.dk

 

 

 

Andre arrangementer:

 

Julefrokost:

Den 9. december kl 17:00 inviteres alle Glad Kanins medlemmer og deres familier til den årlige julefrokost på Grønnegården, Transformervej 1, 2860 Søborg. Alle bedes medbringe en ret samt 2 gaver af 10 kr til pakkespil. Ønsker man alkohol må man selv medbringe, men foreningen giver øvrige drikkevare. Tilmelding sker til ida@gladkanin.dk, skriv gerne hvilken ret I medbringer. Tilmelding senest 1. december. (Kun for medlemmer af Glad Kanin)

 

Bedømmelse:

30. december 2017 afholder vi traditionen tro vores Nytårsarrangement med bedømmelse af både race-og kælekaniner på Grønnegården, Transformervej 1, 2860 Søborg. Hos både race- og kælekaniner er der præmie til bedste hun og bedste han. Bedømmelse af racekaniner koster 50 kr inkl. gebyr pr. kanin. Bedømmelse af kælekanin koster 25 kroner. Bindende tilmelding med antal kaniner senes den 20. december på http://tilmelding.kaniner.dk/NytaarGladsaxe2017/. Eventuelle spørgsmål kan sendes til info@gladkanin.dk

 

Tur til Bornholm:

Vi planlægger at gæste vinterudstillingen på Bornholm den 13-14 januar 2018 som en foreningstur. Bestyrelsen står ikke for booking af hverken færge eller overnatning, men vi vil gerne foreslå vandrehjemmet i Rønne som overnatningsmulighed http://www.danhostel-roenne.dk/Default.asp?langID=0. Mangler man en bil eller har man en ledig plads i bilen til folk eller fæ kan man sende en mail til ida@gladkanin.dk som kan give en hånd med koordinering af samkørsel. (Kun for medlemmer af Glad Kanin)

 

Generalforsamling:

Foreningen afholder generalforsamling den 21. februar 2018 kl 19.30